Legal

Privacy policy

Tietosuojalauseke

Tätä verkkosivua hallinnoi ja ylläpitää Kaupunginjohtajien energia- ja ilmastosopimuksen yleiskokouksen Euroopan toimisto. Kyseessä on yhteenliittymä paikallisia ja alueellisia viranomaisten verkostoja, jota johtavat Energy Cities ja Climate Alliance ja johon kuuluvat myös CEMR, EUROCITIES, FEDARENE ja ICLEI Europe.

Lainmukainen vastuurajoitus

Verkkosivun sisällöstä ovat vastuussa yksinomaan sen luojat. Se ei välttämättä heijastele Euroopan unionin mielipiteitä. European Association for Creativity & Innovation ja Euroopan komissio eivät ole vastuussa sivulla olevien tietojen minkäänlaisesta käytöstä.

Yleinen tietosuojakäytäntö

Henkilötietosi ovat luottamuksellisia eikä niitä ilmoiteta EU:n yleisen tietosuojakäytännön (GDPR) mukaisesti kolmansille osapuolille ilman suostumustasi,

"MyCovenant" -tietosuojakäytäntö

Euroopan kaupunginjohtajien energia- ja ilmastosopimuksen allekirjoittajille ja yleiskokouksen muille jäsenille tarjotaan pääsy verkkosivun salasanasuojattuun "MyCovenant"-osioon.

Voit lukea MyCovenantin täyden tietosuojakäytännön täältä.

Kuinka voit hallinnoida henkilökohtaisia yhteystietojasi?

Yhteystietojesi näkymään saattaminen Kaupunginjohtajien energia- ja ilmastosopimuksen yleiskokouksen Euroopan verkkosivulla tapahtuu yksinomaisesta päätöksestäsi seuraavasti:

      • Kun sinua pyydetään täyttämään profiilisi rajatulla alueella, etsi valintalaatikko, jonka voit valita ilmaistaksesi, että tietosi voidaan julkaistaan Kaupunginjohtajien energia- ja ilmastosopimuksen Euroopan verkkosivulla.
      • Jos olet aiemmin suostunut näyttämään henkilötietosi, voit muuttaa mielesi koska tahansa poistamalla valinnan vastaavasta/vastaavista laatiko(i)sta.

Varmista, että tiedotat meille erikseen toiveistasi jokaisen jakamasi yhteystiedon osalta.

Kuinka voin muokata henkilötietojani tai poistaa ne?

Voit päivittää tai poistaa yhteystietosi ja muut tietosi koska tahansa kirjautumalla extranetiin ja muokkaamalla profiiliasi (kohdasta “Oma tilini” > “Oma tiimini”).

Sähköpostilistojemme tilaajat voivat lopettaa tilauksensa linkistä, joka löytyy jokaisen osoitteeseen eumayors.eu lähetetyn sähköpostin alaosasta.

Kuinka turvaamme henkilötietosi?

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietosi pidetään turvassa. Estääksemme valtuuttamattoman pääsyn tietoihin tai niiden julkistuksen olemme laatineet joukon sopivia fyysisiä, sähköisiä ja hallinnointiin liittyviä toimenpiteitä valvoaksemme ja turvataksemme verkon kautta keräämämme tiedot.

Henkilötietojesi saatavuus riippuu turvallisuustoimenpiteistä, kuten salauksesta ja pääsyhallinnasta. Henkilötietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille ilman aiempaa suostumustasi.

Sähköpostilistojemme tietosuoja

Ylläpidämme sähköpostilistoja tiedottaaksemme kiinnostuneille ja soveliaille henkilöille tärkeistä aiheista. Yksilöiden pitää pyytää erikseen lupaa liittyä listalle.

Määritämme listan palvelinohjelmiston niin, että se ei paljasta listamme tilaajien sähköpostiosoitteita kellekään paitsi valtuuttamillemme henkilöille. Emme kerro verkkosivun kautta rekisteröityjä sähköpostiosoitteita eteenpäin.

Emme ole kuitenkaan ohjelmiston luojia emmekä vastuussa, jos tilaajan anonymiteetin suojaamisessa osana ohjelmiston toimintaa ei onnistuta.

Vastuurajoitus

Jokainen käyttäjä on erikseen vastuussa rajoitetulle alueelle täytetyistä asioista. Olet yksin vastuussa Kaupunginjohtajien energia- ja ilmastosopimuksen yleiskokouksen verkkosivulla näytetyistä profiilisi sisällöistä. Emme ole vastuussa siellä olevien tietojen minkäänlaisesta käytöstä. Emme täten ole vastuussa kolmansien osapuolien toimista, verkkosivujen sisällöstä tai tuotteista tai tarjolla olevista palveluista.

Tietosuojakäytäntöämme koskevat yhteydenotot

Jos sinulla on epäilyksiä tai kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.