Cities Energy Saving Sprint

Kun olet liittynyt virallisesti kaupunginjohtajien yleiskokoukseen, allekirjoittajat sitoutuvat kestävän energian ja ilmaston toimintasuunnitelman kehittämiseen kahden vuoden kuluessa.

Paikallisen valtuuston käyttöön ottama allekirjoittajan toimintasuunnitelma kuvaa vaiheet kohti vuoden 2020 tai 2030 tavoitteita.

Löydät alta kaikki Yleiskokouksen allekirjoittajien jo lähettämät tai Euroopan komission yhteisen tutkimuskeskuksen arvioitavana olevat toimintasuunnitelmat. Hae tarkat tiedot hakukoneella.

 

The Cities Energy Saving Sprint

video Mayor Warsaw

 

”Meidän tehtävämme kaupungeissa on ottaa käyttöön toimenpiteitä energiaköyhyyden torjumiseksi ja taistellaksemme Venäjän energiariippuvuuttamme vastaan.”

Rafal Trzaskowski, Varsovan kaupunginjohtaja, Kaupunginjohtajien yleiskokouksen lautakunnan jäsen, Euroopan alueiden komitean jäsen

 

MIKÄ ON CITIES ENERGY SAVING SPRINT?

#EUCitiesSaveEnergy #StandartWithUkraina

Cities Energy Saving Sprint on Euroopan komission, Euroopan kaupunginjohtajien yleiskokouksen ja Euroopan alueiden komitean yhteinen aloite, jolla kannustetaan kaupunkeja toteuttamaan toimenpiteitä, joilla vähennetään välittömästi niiden energiankulutusta. Sprint-aloite kestää 4 kuukautta.

REPowerEU-suunnitelman osana energiansäästön lisääminen on avainasemassa valmistauduttaessa ensi talveen. Jokaisen nyt säästetyn kilowattitunnin ansiosta voimme täyttää varastosäiliömme ja olla valmiina kylmään vuodenaikaan. Jokainen tulevina kuukausina vältetty kasvihuonekaasu on tärkeä askel ilmaston kannalta, mutta myös solidaarisuuden osoitus Ukrainalle. Siksi on tärkeää toimia nyt ja tulevina kylminä vuodenaikoina.

Samanaikaisesti kaikkien perusteellisiin muutoksiin, kulutuksen vähentämiseen ja energiasiirtymään tähtäävien toimenpiteiden kanssa on toteutettava kiireellisiä energiansäästötoimenpiteitä tänään ja suunniteltava energiankulutuksen vähentämistä tulevaksi talveksi. Kunnilla on tässä keskeinen rooli.

MITEN KAUPUNKINI VOI OSALLISTUA?

sprint

Rekisteröidy täällä liittyäksesi Cities Energy Saving Sprint -aloitteeseen!

Katso, millaisia hätätoimenpiteitä kaupunkisi voi toteuttaa Cities Energy Saving Sprint -TYÖKALUPAKETISTA.

Käytä Cities Energy Saving Sprint -viestintävälineitä paikallisten toimien edistämiseen ja osallistuaksesi EU:n laajuiseen toimintaan.

Jaa kokemuksesi Kaupunginjohtajien yleiskokouksen toimiston kanssa sosiaalisessa mediassa avainsanalla #EUCitiesSaveEnergy tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!