Koordinaattorit

Maakunnat, alueet, ministeriöt, kansalliset energiavirastot, suurkaupunkialueet, paikallisten viranomaisten ryhmät... Yleiskokouksen koordinaattorit ovat julkisia viranomaisia, jotka pystyvät tarjoamaan strategista ohjeistusta sekä teknistä ja taloudellista tukea kaupunginjohtajien yleiskokouksen allekirjoittajille ja kunnille, jotka haluavat liittyä toimintaan.

Taloudellisen tuen ohella kaupunginjohtajien yleiskokouksen koordinaattorit tukevat tyypillisesti allekirjoittajia CO2-päästöjen inventaarion ja/tai ilmaston riskiarvioinnin toteuttamisessa sekä heidän kestävän energian ja ilmaston toimintasuunnitelmien valmistelussa ja käyttöönottamisessa.

- Yleiskokouksen alueelliset koordinaattorit ovat hajautetun hallinnon viranomaisia, kuten alueita, maakuntia tai paikallisviranomaisten ryhmittymiä.
- Yleiskokouksen kansalliset koordinaattorit ovat kansallisia julkisia elimiä, kuten ministeriöitä tai kansallisia energiavirastoja.

Euroopan komissio tunnistaa heidät tärkeinä kumppaneina kaupunginjohtajien yleiskokouksen allekirjoittajien tukemisessa, jotta allekirjoittajat voisivat täyttää sitoumuksensa, ja kasvattaakseen yleiskokouksen vaikutusta.

 


Liity koordinaattoriksi


EDISTYNYT HAKU Tyhjennä kaikki


208 Tuloksia löydetty

Kohteita/sivu