Mukautusresurssit

Mukautusresurssit

Kaupunginjohtajien yleiskokouksen Euroopan toimisto ja kansalliset instituutiot ja muut tarjoavat tukea verkossa ja verkon ulkopuolella, ja tekevät allekirjoittajille mahdolliseksi oppia toisistaan. Se auttaa juuri aloittaneita ja jo mukautussuunnitelmaa toteuttavia ja sitä seuraavia kuulumaan yleiskokouksen yhteisöön.

Kaupunginjohtajien yleiskokouksen Euroopan toimiston ja Euroopan ympäristötoimiston yhdessä kehittämä Kaupungin mukautumisen tukiväline on Kaupunginjohtajien yleiskokouksen päämukautusresurssi. Se vie kaikkien vaiheiden läpi, jotka vaaditaan mukautusstrategian kehittämisessä ja toteuttamisessa ja osoittaa sinulle arvokkaita ohjemateriaaleja ja työkaluja. Kaupunginjohtajien yleiskokouksen allekirjoittajakaupungit ovat testanneet ja hyväksyneet työkalun.

 uast logo 0uast2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leaflet

VALMISTAUDU TULVIIN, LÄMPÖAALTOIHIN JA MUIHIN ILMASTONMUUTOKSEN VAIKUTUKSIIN

Inspiroidu kaupunginjohtajien kokouksen kaupunkien ja alueiden muutostoimenpiteistä!

> https://www.eumayors.eu/support/library.html

Hyödyllisiä linkkejä

Lisäohjeita löytyy Kaupunginjohtajien yleiskokouksen SECAP-ohjeesta, ja yleiskokouksen raportointimalli ja ohjeet auttavat kaupunginjohtajien allekirjoittajia jäsentämään mukautustoimenpiteensä.

Allekirjoittajakaupungit löytävät myös runsaasti tapahtumatutkimuksia testatuista ja kokeilluista esimerkeistä Kirjasto-osassatällä verkkosivustolla.

Kuinka maksaa mukautuksesta

Voit etsiä yleiskokouksen interaktiivisesta rahoitusoppaasta Euroopan rahoitus- tai talousohjelmia, jotka sopivat tarpeisiisi. Lisätietoja ja ohjeita tästä aiheesta löytyy tarkoituksenmukaisesti tehdyistä esitteistä ja webinaareista.

Oma yleiskokous -osassa, kaupunginjohtajien yleiskokouksen rajoitettu alue, voit kommunikoida kollegoiden kanssa foorumeissa ja löytää lisämateriaaleja yleiskokouksen resurssikirjastossa. Oma yleiskokous sisältää myös tarkoitukseen varatun e-oppimismoduulin mukautuksesta. Voit pyytää kollegoiltasi tukea kollegoiden välisen oppimistyökalun ansiosta.