Rahoitus

Rahoitusmahdollisuudet kestävän energian ja ilmaston toimintosuunnitelmille

Rahoitus on avain kunnianhimoisten toimintasuunnitelmien muuntamiseksi projekteiksi. Rahoitusinstrumentit-sivu tarjoaa kaupunginjohtajien yleiskokouksen yhteisölle selvät ja käytännölliset tiedot rahoitusmahdollisuuksista.

Interaktiivinen rahoitusopas sisältää Euroopan unionin, jäsenvaltioiden ja tärkeimpien rahoituslaitosten, kuten Euroopan investointipankki, rahoitusaloitteiden tiedot. Ohje sisältää myös tietoja tukipalveluista ja innovatiivisista rahoitusohjelmista.

Hyödyllinen linkit-osa sisältää tärkeimmät taloudelliset julkaisut kaupunginjohtajien yleiskokoukselle, mukaan lukien parhaat tapausesimerkit ja opitut asiat.

Lisää julkaisuja on saatavilla tämän verkkosivuston kaupunginjohtajien yleiskokouksen yhteisön yksityiseltä alueelta (MyCovenant).

 


Interaktiivinen rahoitusohje


EDISTYNYT HAKU Tyhjennä kaikkiURBIS

URBIS on uusi kaupunki-investointien neuvontaan rakennettu käyttöympäristö Euroopan sijoitusneuvontaympäristössä (EIAH). URBIS on perustettu tarjoamaan neuvontaa kaupunkiviranomaisille kaupunki-investointien, ohjelmien ja käyttöympäristöjen edistämiseksi, nopeuttamiseksi ja vapauttamiseksi. URBIS on kehitetty yhteistyössä Euroopan komission (Alueellisten käytäntöjen ja kaupunkikäytäntöjen yleisjohtajisto) ja eurooppalaisen sijoituspankin kanssa EU:n one Stop Shop for Cities -projektin ja EU:n kaupunkiesityslistan tavoitteiden tueksi.

Hyödylliset linkit

Tässä osiossa on koottuna keskeiset julkaisut, mukaan lukien parhaat käytännöt kaupunginjohtajien yleiskokouksen yhteisöltä, opitut läksyt ja hyödyllisiä raportteja tärkeimmistä EU-laitoksista. Lisää julkaisuja on saatavilla tämän verkkosivuston kaupunginjohtajien yleiskokouksen yhteisöstä ja niitä voidaan käyttää resrussikirjaston kautta yksityisellä alueella (MyCovenant).

Olemme kehittäneet neljän esitteen sarjan, joka opastaa sinua energia- ja ilmastotoimiesi laajoissa ja monipuolisissa rahoitusmahdollisuuksissa:

financing 4 leaflets 500x

  1. Innovative Financing Schemes

  2. Project Development Assistance

  3. EU Funding Programme

  4. Financial Institutions Instruments

And also...